L’espai jove La Nau presenta la cinquena edició de les Escenes Fresques

L’espai jove La Nau presenta la cinquena edició de les Escenes Fresques post thumbnail image

L’espai jove La Nau llança la cinquena edició de les Escenes Fresques, un cicle d’espectacles de grups emergents, de petit format i de qualitat, que es duran a terme durant les cinc setmanes de juliol. En total, seran 5 escenes, cada dimecres de juliol de 20 h a 22 h, al pati exterior de La Nau.

La iniciativa va ser presentada ahir per la regidora de Joventut, Montse Arroyo, acompanyada del cap del Servei de Joventut, Ruben Calvo, i de la tècnica Blanca Llach. Arroyo va destacar que Escenes Fresques és una proposta cultural juvenil dirigida especialment a joves a partir de 18 anys. “Els espectacles s’han pensat per atendre la diversitat d’interessos i gustos juvenils, apostant per una programació eclèctica”, va afirmar.

La regidora va explicar que un dels objectius d’enguany és potenciar al màxim el talent local, “donant visibilitat a diferents projectes artístics de diverses disciplines escèniques que neixen d’artistes de casa nostra. La Nau vol fer d’altaveu i promocionar aquests joves talents locals”.

Els actes previstos inclouen concerts, una lectura dramatitzada, dansa, humor/teatre improvisat i un cercle de percussió participatiu.

Programació de la 5a edició de les Escenes Fresques

 • 3 de juliol
  • Gisela Guitart (lectura dramatitzada)
  • Vibabe (concert en acústic trio de jazz)
 • 10 de juliol
  • CIA S.E.M.P.R.E, Marta Casado, CIA Andròmina (dansa contemporània)
 • 17 de juliol
  • Dos a l’atzar (humor improvisat-improshow)
 • 24 de juliol
  • Jolly Dumper (música experimental, pop oníric)
 • 31 de juliol
  • A la Una Cercles de Percussió (Oriol Vallès)
  • Marina BBface & the Beatroots (funk, rock i soul)

No et perdis aquesta oportunitat de gaudir de cultura fresca i de qualitat al pati de La Nau aquest juliol!

Fes còrrer la veu !