Exposició “Tal com érem”

Exposició “Tal com érem” post thumbnail image

( El Vendrell fins 15/10) ” Tal com érem” és una exposició com a punt de partida del projecte Nicole Florensa i el seu temps, que abasta els anys daurats en què Nicole Florensa i Apel·les Fenosa van desenvolupar la seva vida personal i artística entre el Vendrell i París.

Unes dècades en què van activar els contextos on van viure tot compartint l’essència de cada instant des de la voluntat creativa i l’acolliment vibrant d’un nucli d’intel·lectuals i artistes excepcionals. En l’era de la intel·ligència artificial, la Fundació Apel·les Fenosa, amb seu al Vendrell, és un reservori de coneixement on la transmissió de les experiències artístiques i creatives adquireix una altra dimensió.

Per conèixer una mica més aquesta exposició, em parlat amb la directora del museu, Nekane Aramburu i aquesta és l’entrevista que l’hi em fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !