El Tingladu a Vilanova i la Geltrú.

El Tingladu a Vilanova i la Geltrú. post thumbnail image

(20,21 i 22/07) Arriba la quinzena edició del festival El Tingladu a Vilanova i la Geltrú.
Aquest esdeveniment, es organitzat per l’entitat cultural i festiva Can Pistraus, i promou la música i la cultura catalana i compta amb la participació de quinze grups tant dels Països Catalans com de l’escena internacional. El Tingladu és una mostra clara de l’aposta per l’autogestió, la recuperació de l’espai públic i l’accessibilitat cultural.

Per conèixer més detalls sobre el festival i el seu compromís amb la cultura catalana. a penedesonline.cat hem convidat a Ricard Llenas, responsable de comunicació del Tingladu. i Aquesta és l’entrevista que l’hi em fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !