Exposició “Paper Mullat”

Exposició “Paper Mullat” post thumbnail image

L’artista ElenaMusa ens presenta una col·lecció de grans obres que han estat treballades durant l’estiu càlid del 2022 mitjançant l’acció de mullar el paper.

L’artista utilitza un paper industrial de filtre que es torna vellutat, arrugat i deformat amb l’aigua. A través de quatre gestos, l’artista completa el que li suggereix el propi paper. Aquest joc basat en la praxi esdevé sorprenent, desconcertant i misteriós. L’exposició també inclou altres obres sobre paper que reflexionen sobre el camí que ha portat l’artista fins aquest punt.
Paper mullat’ es podrà veure fins al 30 de juliol, en horaris de dimecres a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre; dissabtes de 6 de la tarda a 8 del vespre i diumenges de 12 del migdia a 2 de la tarda.
A Penedesonline hem coonversat amb ElenaMusa i aquesta és l’entrevista que l’hi em fet.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !


Fes còrrer la veu !

Altres propostes