Restauració dels murs de pedra seca a Subirats

Restauració dels murs de pedra seca a Subirats post thumbnail image

A Penedesonline.cat, tenim el plaer de parlar amb Jaume Rovira, membre de l’equip del centre d’Estudis de Subirats, en l’àrea de Pedra seca, i responsable del quart camp de treball de restauració dels murs de pedra seca a Subirats.

Aquest camp de treball internacional està reunit per joves provinents de diferents països com Cuba, Mèxic, Rússia, Corea del Sud, França, Itàlia, Txèquia i Alemanya, amb l’objectiu de preservar i restaurar el patrimoni de la pedra seca al municipi.

Ens trobem en una iniciativa que ens portarà a descobrir més sobre aquest apassionant projecte.
Aquesta és l’entrevista que hem fet a Jaume Rovira.

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !