8ena jornada gastronòmica de les plantes oblidades.

8ena jornada gastronòmica de les plantes oblidades. post thumbnail image

(07/10) Avui a penedesonline.cat parlem amb Marc Talavera, President del Col·lectiu Eixarcolant; l’entitat darrere de la 8a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades. Una jornada que tindra lloc el proper 7 d’octubre a Igualada ,

Aquest esdeveniment ens porta a (re)descobrir les “plantes oblidades” i a explorar com poden ser part fonamental d’un futur alimentari més sostenible i saludable. Amb més de 100 activitats i una fira plena de productes silvestres, aquesta jornada és única al seu gènere.

Podeu ampliar aquesta informació a www.eixarcolant.cat

Per escoltar l’entrevista només cal que feu clic al play, i recordeu que si us agrada la podeu compartir a les vostres xarxes!

Untitled 4

 

Fes clic per escoltar l’entrevista

Si t’agrada, comparteix-la !

Fes còrrer la veu !