🏛️ Vilanova i la Geltrú celebrarà el Dia Internacional dels Museus, que enguany s’emmarca sota el lema “Museus per l’educació i la investigació”

🏛️ Vilanova i la Geltrú celebrarà el Dia Internacional dels Museus, que enguany s’emmarca sota el lema “Museus per l’educació i la investigació” post thumbnail image


🏛️ Vilanova i la Geltrú celebrarà el Dia Internacional dels Museus, que enguany s’emmarca sota el lema “Museus per l’educació i la investigació”

El 18 de maig tenim una cita ineludible amb la Nit dels Museus, que enguany coincideix amb el Dia Internacional dels Museus. És el dia en que els equipaments culturals són els grans protagonistes obrint les seves portes i oferint una atractiva i variada oferta d’activitats, que tenen l’objectiu d’apropar el patrimoni cultural a la ciutadania i sensibilitzar-los sobre la importància que tenen els museus en el desenvolupament de la societat.

En l’edició d’enguany s’ha escollit com a lema general “Museus per l’educació i la investigació”, pensant en el paper que juguen les institucions culturals alhora de fomentar la curiositat i la creativitat, contribuint a la investigació, i proporcionant una plataforma per la difusió de noves idees.

En aquesta edició, que se celebra a nivell mundial, Vilanova i la Geltrú hi participarà, per onzena vegada, amb els vuit equipaments culturals de la ciutat, oferint una programació i horari especial adreçada a tots els públics, entre el 13 i 19 de maig. “Enguany, afegim la Torre Blava, que el diumenge 19 de maig farà una jornada de portes obertes. La Biblioteca Museu Víctor Balaguer no participarà en forma de visites, ja que es troba en la fase final de les obres de climatització, però si que està dins el programa d’activitats especials, amb una visita a les reserves del Museu Víctor Balaguer, que es farà el divendres 17 de maig”.

A banda de la Nit dels Museus, entre el 13 i el 19 de maig hi haurà altres propostes gratuïtes per conèixer i gaudir dels museus vilanovins, com exposicions, visites a les reserves el Museu Balaguer, visites comentades gratuïtes, i jornades de portes obertes. 🏛️🎨

Fes còrrer la veu !